Taulell comerç és una plataforma d’iniciatives innovadores adreçades a reactivar el comerç local

Tots els catalans i catalanes som conscients que la crisi ocasionada pel Covid-19 no només afecta la salut de les persones, sinó que ocasiona greus danys al conjunt de l’economia. També a un sector com el comerç de proximitat, que tant ens ha donat i tant ens enriqueix.

Per això des del Govern de la Generalitat de Catalunya us presentem una nova iniciativa que vol impulsar el nostre comerç: Taulell Comerç

Taulell Comerç neix per ser un directori complet de propostes innovadores d’associacions i empreses comercials de tot Catalunya. L’objectiu és que esdevingui un gran altaveu per a aquestes propostes.

Si comprem als comerços de proximitat, estarem duent a terme una acció col·lectiva de solidaritat que permetrà, des d’ara mateix, sortir reforçats d’aquesta crisi.

Ara és el teu torn, reactivem el comerç català

#Araéselteutorn

0
INICIATIVES
0
MUNICIPIS
0
COMERÇOS

INICIATIVES

OPINIONS

Vols formar part de la plataforma d’iniciatives innovadores?

 Entre tots reactivem el comerç català de proximitat.

Vols estar informat sobre el món del comerç?

Dona’t d’alta al nostre butlletí!

Ens pots fer arribar els teus comentaris, suggeriments i/o preguntes a través del següent correu electrònic: taulellcomerc@ccam.cat

logos_ent
Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.
Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.