BARCELONA

En aquest apartat trobareu les iniciatives de l’àmbit de Barcelona

Per saber-ne més feu click a la imatge de la iniciativa
Reempresa
Reempresa | Mercat sectorial de comerç

Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, que fa possible el creixement de les empreses gràcies a facilitar-ne un relleu òptim.

Botigues Obertes​

Barcelona Comerç ha posat en marxa aquesta plataforma, des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a tota Catalunya.

Mapa de floristeries

Les floristeries estan preparades per tornar a omplir de flors i plantes les vostres cases i balcons. Entreu al mapa per veure quina és la que teniu més a prop.

Xarxa Col·laborativa

Barna Centre ha posat en marxa una iniciativa per donar suport a les persones del barri més vulnerables.

Queda't a casa, t'ho portem amb bici

Barcelona Comerç ha posat en marxa aquesta plataforma, des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a tota Catalunya.

Aparador virtual de les empreses i comerços

Les3viles.cat és un aparador virtual dels productes en els municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac.

Queda't a casa! T'ho portem

Recull dels comerços i serveis amb atenció domiciliaria de Premià de Dalt.

Més que mai, comerç de Gavà

Des de l’Ajuntament de Gavà hem creat una eina per recolzar al sector comercial, de serveis i la restauració de la ciutat.

LocalProductos la app per viure el comerç local

Es tracta d’una aplicació mòbil que té com objectiu donar visibilitat al comerç local en l’entorn digital.

El comerç de Martorell al teu costat

Martorell t’ho posa fàcil per realitzar les teves comandes, i ha elaborat un mapa virtual amb la restauració i el petit comerç que es troba obert.

Too Good To Go

Iniciativa que lluita contra el malbaratament dels aliments, oferint l’excedent diari dels establiments a través de l’aplicació a un preu reduït.

Caminem junts

El petit comerç del Barri de Sant Antoni posa en marxa la campanya comercial «Caminem Junts», i crea una nova web de comerciants comproalbarri.com.

Ajuda'ns a ajudar!

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques ha engegat una campanya solidària per ajudar les famílies que pitjor ho estan passant.

Gran Centre 3.0 Truca, demana, t'ho portem

Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt posen en marxa una línia de telèfon per aconsellar i assessorar personalment les demandes de l’usuari.

La gestió de la confiança

El Mercat de Montgat posa en marxa un programa de prevenció garantint als consumidors totes les mesures de seguretat, alhora que reconeix als paradistes el seu esforç i compromís.

Botigueja

L’ Associació de Comerciants del Congost, de Granollers, posa en marxa un joc juntament amb l’Ajuntament i normalització lingüistica per impulsar les compres als establiments d’aquest barri.

Repartiment a domicili de productes locals

Andròmines és una entitat social i una empresa d’inserció que ofereix serveis de repartiment de tot tipus de productes, i amb un objectiu social d’ajudar a les persones.

Botiguesobertes.terrassa

L’Ajuntament de Terrassa posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes la informació relativa de les botigues i establiments amb els serveis que ofereixen.

connecTerrassa

connecTerrassa és una Comunitat formada per més de 100 empreses i professionals de Terrassa i comarca que té per objectiu donar més visibilitat als seus membres.

Gastrocampo

Gastrocampo és un directori online de productors i botigues de proximitat.

De la botiga a casa

L’Ajuntament de Viladecans posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un directori amb informació dels establiments de la ciutat per poder planificar la compra.

I love comerç local #Calella

La campanya I love comerç local #Calella té com a objectiu promoure el comerç local i crear una nova imatge corporativa de l’Associació de Comerciants.

Establiments amb servei a Subirats

L’Ajuntament de Subirats informa de quin servei ofereix cada establiment amb les dades de contacte perquè la ciutadania pugui contactar-hi fàcilment.

Comerç i restauració de Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa al web municipal una nova aplicació per consultar les dades de contacte d’establiments comercials i de restauració.

Vine al Mercat només a recollir

El Mercat Municipal de Rubí ofereix a la seva clientela fer els encàrrecs per telèfon a les parades del Mercat.

Visita el Portal Maresme

Aquest portal presenta un llistat dels millors llocs de la zona per comprar, menjar i veure.

Més a prop teu que mai

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona acompanya el comerç local i de proximitat davant de la crisi generada per la COVID-19.

Troba a l’Eix de la Riera de Caldes l’empresa que busques

Aquest Portal Empresarial ha creat un llistat de proveïdors perquè les empreses dels sis municipis d'aquest eix econòmic puguin trobar recursos que els ajudin a fer front a la crisi de la COVID-19.

Tenim somriures de totes les talles

Aquest any TerrassaCentre compleix 25 anys. Per celebrar-ho, ha llançat aquesta campanya amb la que destaca l’alegria dels comerciants de tornar a l’activitat de rebre clients.

Ara més que mai JO COMPRO A TORDERA, I TU?

Amb la voluntat d'incentivar el comerç local, des de l'Ajuntament de Tordera, s'ha creat una campanya de comunicació i identificació per a tots els establiments comercials, la campanya s'acompanya d'un sorteig de xecs regal.

Comerç Segur

La Unió de Comerciants de Ripollet realitza aquesta campanya de difusió de bones pràctiques d'higiene i prevenció per als establiments de Ripollet.

Sant Antoni torna a bategar amb tu

Sant Antoni Comerç posa en marxa la campanya de reobertura del comerç del barri, regalant uns imants de nevera amb il·lustracions d'imatges del comerç.

Tu i jo,som un equip

Campanya de l'Associació de Comerciants Eix Terrassa Nord per fomentar les xarxes socials i posar en marxa la nova web amb aplicatiu mòbil, sobretot fer pinya a l'eix comercial i posar al dia comerços que encara estan endarrerits en aquest aspecte.

Reactivem Sant Boi

Campanya de reactivació del comerç local, de l'Associació de Comerç i Serveis de Sant Boi, amb l’objectiu de sensibilitzar a la població dels avantatges de comprar el comerç de proximitat.

Reactiva't

L'Ajuntament de Cabrera de Mar posa en marxa aquesta iniciativa, amb l'objectiu de dinamitzar el comerç local, mitjançant la qual ofereix 20€ a totes les unitats familiars empadronades al municipi, per tal que puguin consumir als establiments adherits a la campanya.

Tria Ripollet!

Campanya de la Unió de Comerciants de Ripollet per a la promoció del consum local de comerç i serveis a través de petits premis econòmics a bescanviar al comerç associat.

El Cor Batega

A la pàgina web d'esdeveniments digitals de la Federació de Comerç Cor d'Horta podeu trobar l’oferta comercial, gastronòmica i de serveis dels seus associats. Espai viu amb ofertes, promocions i activitats en forma d'aparador virtual.

#TakeAwaySantBoi

L'Ajuntament de Sant Boi ha posat en marxa un lloc web que recull el llistat i el contacte dels bars i restaurants de la ciutat que estan oferint servei a domilici i/o per emportar. Tasta el millor de Sant Boi!

Tastal.cat

Tastal.cat pretén mostrar en un sol lloc tota la informació dels hostalers de Catalunya, la seva oferta gastronòmica i rutes gastronòmiques.

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.
Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.