BARCELONA

Reempresa | Mercat sectorial de comerç

Reempresa és un nou model d’emprenedoria i de creixement empresarial, que fa possible el creixement de les empreses gràcies a facilitar-ne un relleu òptim.

#Això ho passarem junts

Barcelona Oberta realitza un vídeo amb un gran missatge per a tot el nostre comerç.

Barcelona Comerç

Barcelona Comerç ha posat en marxa la plataforma  www.botiguesobertes.cat, des d’on s’informa dels comerços que es mantenen oberts a tota Catalunya, així com els que ofereixen serveis de venda online.                                                                                                      La plataforma està oberta a tot el comerç de Catalunya, associats, o no, als 24 eixos comercials de Barcelona Comerç. El portal presenta un directori general de botigues per les diferents activitats i també un mapa interactiu on els establiments apareixen geolocalitzats.

Mapa de floristeries

Les floristeries estan preparades per tornar a omplir de flors i plantes les vostres cases i balcons. Entreu al mapa per veure quina és la que teniu més a prop.

Barna Centre crea una xarxa col·laborativa al Barri Gòtic

Per als veïns més vulnerables, barna Centre ha posat en marxa una iniciativa per donar
suport a les persones del barri més vulnerables. Es tracta d’ajudar en necessitats
bàsiques com anar a comprar alimentació i farmàcia, passejar mascotes, però també
han activat serveis de suport amb psicòlegs o professors que s’ofereixen per realitzar
classes per videoconferència.

Queda't a casa, t'ho portem amb bici

Servei a domicili de les botigues de producte de primera necessitat amb bicicleta elèctrica. Sistema de funcionament per al client: truques directament a la botiga, fas la comanda parlant amb la persona que et prepararà el producte i depenent de l’hora el tens a casa teva i el pagues amb targeta. Si tens una comanda de + d’un comerç, també fas un sol pagament.

Aparador virtual de les empreses i comerços de Les 3 viles

Les3viles.cat és un aparador virtual dels productes a la venda en els municipis de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac, Les 3 viles, i conté la possibilitat de fer comanda en línia directament a l’establiment via Whatsapp.

Queda't a casa! T'ho portem

Recull dels comerços i serveis amb atenció domiciliaria de Premià de Dalt.

Més que mai, comerç de Gavà

Des de l’Ajuntament de Gavà hem creat una eina per recolzar al sector comercial, de serveis i la restauració de la ciutat, on es pot comprar un “val descompte o promocional”, el qual el client podrà bescanviar posteriorment a l’establiment. D’aquesta manera l’establiment aconsegueix liquiditat, i la clientela a canvi rep un descompte. Aquesta eina inclou, a més a més, un directori dels establiments locals que ofereixen servei a domicili. Perquè el comerç dóna vida a la ciutat, i ara més que mai, toca donar vida al comerç.

LocalProductos la app per viure el comerç local

Es tracta d’una aplicació mòbil que té com objectiu donar visibilitat al comerç local en l’entorn digital. L’app et permet localitzar productes específics, marques i serveis en comerços a prop teu, accedir a la botiga online del comerç i identificar petits comerços i comerços sostenibles.

El comerç de Martorell al teu costat. Queda't a casa i Mapa virtual

El comerç de Martorell t’ho posa fàcil per realitzar les teves comandes, i ha elaborat un mapa virtual amb la restauració que presta servei i el petit comerç que es troba obert.

Tornarem

Barcelona Oberta ens convida a sortir al carrer i tornar a viure el comerç.

Too Good To Go

Iniciativa que lluita contra el malbaratament dels aliments, oferint l’excedent diari dels establiments a través de l’aplicació a un preu reduït.

Caminem junts

El petit comerç del Barri de Sant Antoni posa en marxa la campanya comercial «Caminem Junts», i crea una nova web de comerciants comproalbarri.com.

Ajuda'ns a ajudar!

El Gremi de Carnissers, Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques ha engegat una campanya solidària per ajudar les famílies que pitjor ho estan passant.

Gran Centre 3.0 Truca, demana, t'ho portem

Gran Centre Granollers i Comerç de Dalt posen en marxa una línia de telèfon per aconsellar i assessorar personalment les demandes de l’usuari.

La gestió de la confiança al Mercat de Montgat

El Mercat de Montgat posa en marxa un programa integral de prevenció que garanteix als consumidors totes les mesures de seguretat, alhora que reconeix als paradistes el seu esforç i compromís. Veieu el vídeo.

Botigueja

L’ Associació de Comerciants del Congost, de Granollers, posa en marxa un joc juntament amb l’Ajuntament i normalització lingüistica per impulsar les compres als establiments d’aquest barri.

Repartiment a domicili de productes locals

Andròmines és una entitat social i una empresa d’inserció que ofereix serveis de repartiment de tot tipus de productes, disposen de diferents vehicles per tal d’adaptar-se a les diferents necessitats i amb un objectiu social d’ajudar a les persones.

Botiguesobertes.terrassa.cat

L’Ajuntament de Terrassa posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes la informació relativa de totes les botigues i establiments de la ciutat amb els serveis que ofereixen perquè puguin comprar-hi de forma fàcil i ràpida.

connecTerrassa

connecTerrassa és una Comunitat formada per més de 100 empreses i professionals de Terrassa i comarca que té per objectiu donar més visibilitat als seus membres.

Gastrocampo

Gastrocampo és un directori online de productors i botigues de proximitat.

De la botiga a casa

L’Ajuntament de Viladecans posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un directori amb informació dels establiments de la ciutat per poder planificar la compra.

I love comerç local #Calella

La campanya I love comerç local #Calella té com a objectiu promoure el comerç local i crear una nova imatge corporativa de l’Associació de Comerciants.

Establiments amb servei a Subirats

L’Ajuntament de Subirats informa de quin servei ofereix cada establiment amb les dades de contacte perquè la ciutadania pugui contactar-hi fàcilment.

Comerç i restauració de Mataró

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa al web municipal una nova aplicació per consultar les dades de contacte d’establiments comercials i de restauració.

Vine al Mercat només a recollir

El Mercat Municipal de Rubí ofereix a la seva clientela fer els encàrrecs per telèfon a les parades del Mercat.

Visita el Portal Maresme

Aquest portal presenta un llistat dels millors llocs de la zona per comprar, menjar i veure.

Més a prop teu que mai

L’Ajuntament de Sant Quintí de Mediona amb la iniciativa MÉS A PROP TEU QUE MAI vol acompanyar el comerç local i de proximitat davant de la crisi generada pel COVID-19 i donar visibilitat als negocis i comerços de la vila.

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.
Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.