GIRONA

En aquest apartat trobareu les iniciatives de l’àmbit de Girona

Per saber-ne més feu click a la imatge de la iniciativa
L'Empordà als aparadors

Campanya de dinamització comercial del Consell Comarcal de l'Alt Empordà per donar suport i visibilitat als comerços i serveis, als productors i al patrimoni de la comarca, fomentant la col·laboració entre municipis i empreses.

A la Selva, tots som comerç local

La Federació de Comerç de la Selva torna a presentar una campanya per fomentar la compra local. Com ja ha anat fent els últims anys, la Laura, el seu personatge estrella, fa d’enllaç entre el comerç i, aquesta vegada, les escoles d’infantil i primària.

Connectats Vall de Camprodon

El comerç de la Vall de Camprodon facilita, en la mesura del possible, seguir donant servei, tot i haver d’estar tancat al públic.

Servei a domicili dels sectors: Restauració, salud, bellesa i comerç

Les botigues associades a Oohx!gen, fan entregues a domicili els dimarts i els dijous en un horari que vàrem establir com associació de 15h a 19h.

Connectats a la Vall de Ribes

Directori d’establiments per poder seguir donant servei i afavorir d’aquesta manera el comerç de proximitat.

Establiments que donen servei

En aquest espai trobareu un directori d’establiments de Blanes que us permetrà contactar-hi directament per fer les vostres comandes.

Restauració amb servei a domicili o per emportar

L’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell posa a disposició dels ciutadans i ciutadanes un llistat amb els establiments de restauració del municipi, detallant si fan servei a domicili o per emportar.

Lloret TeamPlay

L’Associació de Comerciants de Lloret de Mar posa en marxa un joc interactiu per impulsar l’activitat d’establiments de comerç i restauració.

Reactivem el comerç local

Reactivem el comerç és una iniciativa de comunicació, sensibilització i promoció del comerç local de la Federació de Comerç de la Selva.

T'obrim la porta, ja ets a casa! Platja d'Aro 365

"Platja d'Aro Portes Obertes" és una campanya de l'Associació d'Empresaris Castell-Platja d'Aro i S'Agaró per incentivar el turisme post Covid 19, amb sortejos setmanals a través d'Instagram, que compta amb la col.laboració dels establiments del municipi.

Llança't al comerç de Llançà

Amb aquesta campanya, l'Ajuntament de Llançà reactiva el comerç local de la mà de la restauració i el turisme.

ACOLOR

Fins al 7 de novembre descobreix totes les botigues associades de l'Associació de Comerciants d'Olot. Obté el teu val de color (mai del mateix color de l'establiment on fas la compra) i el premi que s'hi amaga.

Viu, compra i diverteix-te a Llançà

L'Ajuntament de Llançà, per donar suport al teixit comercial municipal, ha posat en marxa aquesta campanya que consisteix en l’edició d’un àlbum de cromos, de manera que per cada compra superior a 10€ a un establiment adherit, s'obtindrà un cromo.

Retroba't amb el comerç d'Olot

L’Associació de Comerciants d’Olot posa en marxa aquesta iniciativa mitjançant la seva web i les seves xarxes socials, per donar a conèixer les botigues, comerços i els establiments que formen part de la seva associació.

Mapa d'establiments de Roses oberts Covid-19

Mapa on els titulars dels establiments oberts poden introduir les seves dades per tal de donar visibilitat al seu negoci i sortir en un mapa amb tots els establiments que estan oberts durant el confinament.

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.