MARKETPLACE

Al Market trobareu marketplaces d’arreu del país que posen al vostre abast tota l’oferta comercial catalana. Són una magnífica opció per apropar-nos encara més el comerç local

Per saber-ne més feu click a la imatge del market
Mercat virtual de La Sènia

Els amics de la Federació de comerciants de la Sénia (FECOSE) ajuden els comerços de la població a obrir nous mercats mitjançant Delasenia.shop, un Marketplace que permet comprar productes locals de manera ràpida, segura i garantint la qualitat dels botiguers de sempre.

Amposta.market

Market place municipal dels comerços d’Amposta. El market place s’ha posat en funcionament a 4 municipis de les Terres de l’Ebre amb la finalitat de connectar-los per acabar sent un market place únic de les Terres de l’Ebre.

Respira de compres al Ripollès

Des de l’Associació de Comerç i Turisme de la Vall de Camprodon (ACTVC) us presentem el nou Market Place de la comarca (un petit Amazon).

El Tomb de Reus on-line

El Tomb de Reus ha creat un marketplace per comprar, reservar i/o encarregar productes i serveis als establiments de El Tomb de Reus. Obrim un espai digital que replica el carrer amb l’objectiu de millorar l’atenció personal als nostres clients i usuaris.

El nostre comerç és un Luxe!

Des del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura s'ha creat un aparador virtual de tot el comerç dels 4 pobles que formen part d'aquest servei, per facilitar les dades de diferents comerços i que aquests el puguin fer servir com aparador dels seus productes.

Marketplace de productes agroalimentaris

Pageson és un Marketplace de productes agroalimentaris de proximitat, no obstant la plataforma va una mica més enllà, convertint-se en un potenciador pel comerç de proximitat.

oidà.cat La venda via Whatsapp

L'eCommerce de missatgeria instantània. Amb aquesta plataforma, cada productor local o petit comerç té a la seva disposició la tecnologia necessària per poder competir amb les grans empreses de distribució.

Mokkedo

Marketplace que uneix en un sol espai web a les botigues locals. Troba tota l’oferta del teu barri i d’altres poblacions.

Comerç a casa - A casa en un clic

Plataforma de comerç electrònic que la Diputació de Girona posa a disposició de tots els ajuntaments de la demarcació per facilitar la compra digital en els establiments del municipi.

freshAi.me

Marketplace de parades de mercat amb visualització en temps real de peix, carn i fruita/verdura, on pots fer la compra online amb servei de repartiment.

Mercat del Mestral

L'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha creat aquest marketplace que pretén donar accés als comerciants locals a un nou canal de comercialització i augmentar la seva visibilitat i les seves possibilitats de venda.

Comprem a casa

Comprem a casa és el mercat online de productes de proximitat a tot Catalunya. Connectar consumidors amb productors i fer que la venda per internet sigui més fàcil, donant suport als productors i petits comerços que tenim a prop.

Compra als comerços en línia de Sant Carles de la Ràpita

Comerços en línia del municipi de Sant Carles de la Ràpita. Des d’ara el comerç de proximitat també online.

PropT1

L'app per comprar als comerços de la teva localitat. Gràcies a PropT1 pots localitzar de manera senzilla establiments segons les diverses categories de producte i a diferents distàncies del punt on et trobis.

Compra Lluçanès

Es tracta d’un aparador virtual on els establiments del Lluçanès poden promoure i vendre els seus productes i serveis de forma telemàtica, per arribar més lluny.

ECO Market Shop

Un marketplace de productes ecològics, bio i artesanals.

Zoco, Chat and Shop

Meitat botiga, meitat xat, Zoco és la solució perfecta i gratuïta per al comerç de proximitat.

A casa en un clic

Els comerços de Vidreres ja compten amb un marketplace que els incrementarà la capacitat de comercialització.

PidoHoy

Plataforma que permet a tota mena de comerços competir amb les grans corporacions amb igualtat de condicions i fer arribar la tecnologia a tots els municipis de Catalunya. PidoHoy filtra per geo-localització i afavoreix l'economia local.

Vols formar part de la plataforma d'iniciatives innovadores?

Entre tots reactivem el comerç català de proximitat. Inscriu la teva Iniciativa o Market

Vols estar informat sobre el món del comerç?

Dona’t d’alta al  nostre butlletí per tenir les últimes noticies

Ens pots fer arribar els teus comentaris, suggeriments i/o preguntes a través del següent correu electrònic: taulellcomerc@ccam.cat

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.

Avís legal. D’acord amb l’article 17.1 de la llei 19/2014, la Generalitat de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se’n citi la font i la data d’actualització, i que no se’n desnaturalitzi la informació (article 8 de la llei 37/2007) i també que no es contradigui amb una llicència específica.